Coaching av dig som står vid ett vägskäl. Konstruktiva vägval – snabbt, från förbestämda mål.

Allt oftare möts vi av oförutsedda situationer. Chefer förväntas hantera dessa snabbt och med gott resultat, trots att man inte alltid har tid eller kompetens. Därför har vi tagit fram Vägvals Coaching – Coaching under kort tid utifrån tydliga mål. Med Vägvals Coaching kan ni förvänta er konstruktiva lösningsförslag för båda chef och medarbetare inom 3-6 veckor efter första mötet.

Metod
Upplägget är enkelt – under tre möten arbetar vi med din medarbetare och skapar ett förslag till en handlingsplan. Återkoppling får du av din medarbetare – det är ju Ni som jobbar ihop. Vi fungerar som verktyg. Självklart har vi en dialog med dig som uppdragsgivare, före och efter avslutad insats.

Vi jobbar med djupintervju som utgångspunkt och vår långvariga erfarenhet från coachning, rekrytering och outplacement bidrar till att vi snabbt kan synliggöra de möjligheter som individen sedan kan vidareutveckla.

Mål
Coachningens mål är att synliggöra de alternativ som hjälper individen att välja väg. De tre utvecklingsvägarna som vanligen blir kärnan i diskussionerna är;

  • det nuvarande arbetet
  • ett annat arbete med nuvarande arbetsgivare
  • ett helt nytt arbete utanför nuvarande arbetsgivare

Att få “en karta och kompass” underlättar för både chefen och medarbetaren och bidrar till bättre och snabbare resultat.