Braathen Prospect etablerades 1991 och är en allians mellan kvalificerade partners.

Tommy Braathen
Är legitimerad psykolog med fokus på förändringsledning och transition management. I över tjugo år har jag varit rådgivare åt chefer i näringsliv och organisationer. Främst med  dynamiken i att förena verksamheters strategi med ledningens personliga förutsättningar för beslutsfattande. Ett spännande engagemang under de senaste tre åren har varit att som ordförande utveckla EMCC i Sverige, Europas ledande branschorganisation för coacher och mentorer.
+46 (0)70 523 30 32 | e-post

Teamet som skapar en verklig förändring för individ eller organisation när ni behöver det.
Kerstin Braathen
Partner i Braathen Prospect med lång erfarenhet av coaching och outplacement. Hjälper med modern samtalsmetodik  personen att utveckla och utnyttja det bästa av sin potential.
+46 (0)70 872 01 34 | e-post 
Fredric Bohm
Fredric är psykolog, socionom, författare och en av Sveriges mest anlitade talare. Han arbetar med attityder och förändring som specialområde.
fredricbohm.se
Anne Grefberg
Psykolog och varumärkesexpert som håller föredrag och utbildningar och har agenturen på Facet5, valida verktyg för personbedömning bl a  360°.
greatify.com 
Sebastian Wettemark
Rolf Häsänen
Expert på dynamisk projektledning och Project Dynamics och vidareutveckling av agila metoder. Ofta anlitad projektledare och föreläsare.
valueatwork.se 
Fredrik Nilsson
Utbildare och föreläsare som vågar ifrågasätta gamla sanningar och få med sig människor i riktning mot utveckling och omtänkande.
ledningsakademin.eu
Sebastian Wettemark
Kundupplevelse-expert, entreprenör, föreläsare och förändringsledare som inspirerar organisationer att blir bättre på att “leva värdering och varumärke”.
wildfire.se
Är du vår nya samarbetspartner?

Vi söker alltid förmågor med spjutspetskompetens och ett jädraranamma. Kontakta oss.